Monday, November 28, 2011

mursyid beriadah

Thursday, October 27, 2011

Mursyid 1st birthday


mursyid n kek birthdaynya

ngn mama

ngn abah

happy 1st birthday to our amazing mursyid

Tuesday, September 27, 2011

mursyid 11 month

mursyid pada pagi 1 syawal tahun 2011..bersarapan raya di mc donald taiping..haha..orang makan ketuapt lemang rendangdi pagi raya,kami makan burger mcd..haha sgt tak raya la..
raya ke2 on the back to umah tok minah..singgah kejapkat rnr kulim..

masa ni mursyid bermandi manda di hotel pck city everly miri..mursyid dgt suka main air,..ini first time mursyid main pool/....dia sgt excited
hai guys...me n my mom spec..sgt encem kan..hehe

Saturday, September 17, 2011

hari raya puasa pertama mursyid

tahun 2011 merupakan tahun pertama mursyid menyambut hari raya..
mursyid dah tak sabar2 nak keluar beraya..cepat la abah kita pegi beraye..mursyid nak kumpul duit raye ni
mursyid dengan opah after solat sunat aidilfitri..mursyid pun g masjid, tapi dok tepi je..tgk org solat je
selamat menyambut hari raya aidilfitri kawan..maaf zahir dan batin

Saturday, August 27, 2011

mursyid 10month

today is my 10th month birthday..do i look smarter than before? hehe..yey mursyid da 10 mth yrs old..dah boleh mcm2..merangkak, duduk, berdiri n menapak sikit2
mama saye nak saye jadi doktor yang hafiz alquran..insyaallah mursyid akan berusaha menjadi insan yang diingini oleh mama n abah..
selalu tgk je abah n mama pegang stereng n driving..mursyid pun teringin jugak..dpt pegang stereng pun jadi la
yey mursyid dah mula melangkah...mari mulakan langkah pertama dengan lafaz bismillah...
hehe...mursyid semakin suka menyelongkar...abis semua barang mama simpan dia punggah ..huhu..sian mama penat ngemas

Wednesday, July 27, 2011

mursyid 9 month

mursyid hari ni dah masuk 9 bulan..tgk tu sgt suka menyelongkar..abis barang2 mama simpan dia buat mainan
mursyid dengan abah.. masa ni kami sekeluarga tengah makan2 ditanjung batu..abah yang teringin sgt nak makan charkuey teow kat cni..

Monday, June 27, 2011

mursyid 8 month

mursyid dengan atok..masa ni kami balik bercuti ke semenanjung...time ni dah nak kembali ke bintulu..on the way ke airport..singgah makan sate haji samuri..sekali flight terlepas..haha..kenangan yang tak dapat dilupakan

main bola di pantai similajau..masa ni pegi picnic dengan geng2 ofis abah..first time mursyid main laut
mursyid pegi kenduri jiran sebelah umah...umah atok murad..isteri die sgt pandai masak..semua sedap2
mursyid baru smpi ke klia from bintulu..ramai yg sambut kami kat klia..masa ni opah n atuk nak g melancong ke india..kami smpi, opah n atok plak flight ke india..

Friday, May 27, 2011

mursyid 7month

Wednesday, April 27, 2011

mursyid 6 month





Friday, March 25, 2011

mursyid 5months

 
mursyid dah masuk 5 bulan..bermakna 5 bulan jgk aku bergelar mama..5 bulan yang sgt indah..terima kasih ya allah diatas kurniaanmu yang sgt bernilai

cap pertama mursyid..mama beli online..tapi besar sikit tpi nampak ok jgk bila mursyid pakai..pastu ade org nak beli cap ni n mama jual sbb topi ni agak besar dengan mursyid..

pipi bulat n sgt tembam masa mursyid umur 5 bulan ni. semua orang suka dengan pipi labuh dia..hehe




mursyid berjalan di tepian pantai dengan mama n abah

hai, saye ahmad mursyid. saya budak bijak.. besar nanti mama saye nak saye jadi doktor pakar kanak-kanak

Saturday, February 26, 2011

mursyid 4month

hai saya dah masuk 4 bulan skrg.. tgk badan mursyid yang berketul2 tu macam jaguh

dah jadi jejaka kacak dah anak mama bila pakai kemeja n seluar jeans...hehe sgt hensem lah mursyid mama ni
mursyid dengan abah,. masa ni kat imigresen,..nak buat pasport biru untuk mursyid.  mursyid org sarawak pun kena pakai pasport biru jgk
masa ni mursyid kena h1n1..mursyid asyik menangis je.. sian anak mama.. sedih hati mama tgk anak mama sakit
mursyid dengan snowcapnyer ..cute tak saya?

dah pandai main air liur pulak..tgk tu buih2 mulut main air liur

mursyid sgt2 happy bila mama n abah bawak dia keluar jalan2..

mursyid di klinik..dia dah makin sihat lepas kena h1n1 hari tu



Thursday, January 20, 2011

mursyid 3 months

mursyid dah pandai senyum..membuat hati mama bertambah riang
dalam car seat..otw ke umah pengasuh..masa ni kak leha yang menjaga mursyid masa mama pergi sekolah


bershopping dengan abah n mama di jaya jusco ipoh.. masa ni masih bercuti di semenanjung

bakal imam kami..semoga menjadi anak yang soleh ye anak mama mursyid

opah hantar hadiah buku untuk mursyid.. mcm2 buku ade..mursyid pun dah pandai tgk buku

mursyid telah didudukkan oleh mama..mursyid belom boleh duduk lagi masa ni

teman sebelah mama bila mama driving.. tgk tu dia dah bosan dok dlm car seat tu..hehe

wow syeksyinye...hehe..mursyid mama yang sgt montel n bambam