Saturday, September 14, 2013

latihan ke tandas (toilet seat)

assalamualaikum..

 sy br je terima toilet seat yang saya order kat lelong.com
..mursyid yg pergi ambik kt uncle pos tadi n dia sgt2 happy sbb dia ingat mainan utk dia..
siap dok ckp " mama ni ucip nye kan..haha...ye la anak..ucip punye..
 dgn tak sabarnya dia terus suruh buka..
bila bukak tgk ade kaler2 plak lagi dia suka.. pastu pasang sama2 dgn dia, 
smbil pasang tu sy ckp kat mursyid yg benda tu ialah toilet dia..
jadi lepas ni dia mesti kena buang kt toilet..
tak boleh kt dlm seluar lg dah.
.dia pun ok je..

pas siap pasang terus letak kat toilet, n mursyid dgn sgt teruja terus nak cuba..
 terus dia ckp mama, ucip nak pee2 toilet..
 wahh bagus betul ada benda ni..
mursyid terus suka nak ke toilet..haha..
bagi puan2 yang nak train anak2 elok jugak ada benda ni..
api seelok2nya kena ada dgn dia la.
.jgn biar dia sorg2 kt toilet k..

toilet seat yang saya order..

Mursyid yang sgt happy dapat hadiah

Mursyid tak sabar2 suruh buka n pasang toilet seat dia..kaler dia mmg menarik anak2..budak2 mesti suka
tadaaaa....dah pasang kat toilet..mursyid pun dah rasmi..hehe
so pada yang nak train anak2 ke toilet elok jugak ada benda ni ..
kalau anak2 anda tak mau potty toilet ...
tapi pastikan anda bersama2 mereka k..
jgn tinggalkan anak2 masa mereka ke toilet..
ok see u soon

Post a Comment