Sunday, November 3, 2013

happy 3rd birthday mursyid!!


asslamualaikum...

hari ni nak kongsi pasal sambutan birthday anak terune saye ahmad mursyid.
 pada mulanya cadang nak celebrate besar-besaran sikit. 
nak buat makan2 n ajak kwn2 saye n suami..tapi disebabkan kekangan masa dan masing2 sibuk dengan mcm2 komitmen smpi terlupa nak buat preparation untuk majlis tu.
kebetulan pula saya ada aktiviti perkhemahan dan hari keluarga yang jatuh pada 25-26 oktober ..birthday mursyid 26 oktober.
 masa dok plan aktiviti tu tak terfikir langsung hari tu adalah hari jadi mursyid.

lagi seminggu nak smbut besday mursyid tu, baru la teringat nak cari cenderahati untuk tetamu..ingat nak tempah pocoyo theme sebab mursyid suka sangat pocoyo..pastu baru la terhegeh2 nak tempah.
.sekali belek2 tgk website tu dia kate kene tempah 2 weeks b4 event..
hah..mmg tak sempat la nak tempah.
.so hsben sy ckp alah beli kek jelah bg kat nursery dia.suruh dia celebrate ngn kengkawan..huhu....

tetiba mak si mursyid ni teringat eh..26 oktober tu kan hari keluarga kt sekolah..blh la celebrate ngn anak2 murid istimewa saye..yayyy..

so mase meeting untuk hari perkhemahan n hari keluarga tu,
sye pun bgtau yang saye nak celebrate birthday anak saya sekali mase tu..
 selit lah slot utk birthday anak saye kat mane2 pun.
.janji buleh nyanyi2 lagu hari jadi n tiup lilin.. so semua guru2 lain setuju ..
dan saya pun suka hati la 
,blh smbut besar-besaran jugak la..sebab ramai ibu bapa n murid ada hari tu.

kek mickey mouse sbb mursyid sgt suka mickey

yg lain pun sibuk nak tiup jgk

sesi suap menyuap

tgk tu anak murid hakak..nganga luas2 nak suruh suap..haha

maceh ye cg lucie utk adiah besaq utk anak saya

ucip malu2 nak ambik hadiah besaq sgt