Wednesday, February 12, 2014

wide shawl murah online

assalamualaikummm..

saya pun baru jugak berkenal kenalan dengan wide shawl nih..
tengok kat online orang  dok jual wide shawl,
 hakak tak kompiden nak pakai dik, takut tak pandai belit nanti terbelit leher jinjang hakak dik...
kena study dulu cara pakai wide shawl ni kat youtube.(nak pakai wide shawl pon kene study kau..bukan nak exam jek kena study)..

bila rasa macam dah pandai sesangat, baru la kompiden nak pakai wide shawl..
orang pakai wide shawl, kite pun tak mo ketinggalan jugak..
 white wide shawl yang pertama saya beli  harganya rm28 ..

ini wide shawl yang pertama saya beli..nampak tu mcm expert bebeno hakak belit..

lepas tu saya selalu survey2 wide shawl kat online nih
kebanyakan jual dengan harga rm20 ke atas..

 adik saya cakap dia beli kat jalan tar saploh hengget ja wide shawl tuh.
o mak aii..mahal la yg saya beli mula2 tuh.
so saya godek2 sampai saya jumpa onlineshop yang jual wideshawl dengan harga rm10 sahaja

@wideshawlz  
  instashop sweet lavender..
aieynna
localoca

banyak jugak pilihan dan paling penting murah hokeyy..
so sapa2 yg tengah cari wide shawl boleh cari kat situ..

saya rasa ada lagi online store yang jual wide shawl dengan harga rm10 ,
 setakat ni ..yang ni je saya dapat kesan..
kalau ade lagi saya akan update..

kalau mengkomer jumpa wideshawl 5 henggit bgtau haku  jugak hokeyy..
jangan borong sorang2 tau..wink wink

klik sini untuk dress chiffon murah

sila pokus pada wideshawl cantek hakak..bukan si kerinting dan spek hitam pasaq malam tuh















7 comments:

  1. Haha mama is so cute! :) Mursyid pun comel :)

    ReplyDelete
  2. anaknya comel ,, mamanya lawa .. bagi tips kecantikan sikit :)

    ReplyDelete
  3. both comel.. hi..follow me http://ailzab.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. saya pon tengah cari shawl murah online.
    nak try yang sis share ni lah.
    thanx for sharing .

    ReplyDelete
    Replies
    1. terpandang si kerinting yang comel tu jugak.
      Neway, mamanya maintain ayu gitew :)

      Delete
  5. Bleh join grup ni. Rm15/pc. Cantik2 jgk! https://www.facebook.com/groups/1483087478604353/

    ReplyDelete
  6. as salam tuan tanah..:) first time dtg sini n terus jatuh suka..hoho..CM pon suka wide shawl kl pi keje..salam perkenalan n done follow blog yg best ni..:)

    ReplyDelete