Sunday, March 2, 2014

dress/jubah chiiffon murah online


assalamualaikumm..

sejak2 kebelakangan ni, saya lebih suka pakai jubah...
segala lelemak berlebihan dapat dilitupi dengan baik bila pakai jubah nih....
sekarang ni trend orang pakai jubah kan
ataupun lebih glemer org panggil dress..
 kalau sebut jubah nampak mcm setazah sgt kan.
.kalau sebut dress rasa ala2 retis gitew..ekekek..  
dolu2 saya suka beli jubah lycra..sedap pakai..
tapi agak melekap n ikut bentuk badan..
so sekarang ni suka beli yang jenis kain chiffon pulak..
dress/jubah chiffon ni tak melekat kat badan n ringan bila pakai.. 
setakat ni online shop paling murah jual jubah chiffon yang saya jumpa ialah

 aieynna

enz shop

sila lah terjah untuk lebih pilihan..
kalau jumpa yang lagi murah sy akan hupdate lagi hokayyy..winkwink
ataupun kalau mengkomer ade juai hat lagi murah..
sila tinggalkan pesan untuk sy terjah..
ngehngeh

wide shawl murah klik sini

dress air jagung ni rm54 je kat aieynna

tgk tu cantik kan kan hakak pakai jubah <--------------------kronik sgt dah perasan dia nih

7 comments:

  1. ermm akak pon berkenan jugak nak menerai jubah@dress ni tapii kann..akak rendang lerr ! tak sesuai kan ? anyway akak nak pi terjah jugak la link yg mama bagi tu..thank u mama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha kalau rendang kene potong bahagian bawah la kak..

      Delete
  2. oit aku tak beli2 lagi nih..kenduri ujung bulan..perut makin membesar..adoiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggu pas beranak je lah..borong byk2.,..hehe

      Delete
  3. comel jubah tu. boleh la saya buat review jubah online part 2 pula kat blog saya. tq :)

    ReplyDelete
  4. Memang lawa la Mamamursid pakai jubah...
    Jubah tu pun cantik... Nanti Yana terjah blogshop tu.
    Tq. Done Follow....

    ReplyDelete