Sunday, March 9, 2014

malam pertama..


assalamualaikum...

jangan engkau teruja dan tertipu dengan tajuk entry tuh..hahaha..
 ni nak cite pasal malam pertama blog saya berubah wajah..
kalau sebelum ni blog ni mendung menanti hujan je rupanya..
ala2 kelabu tahi anjing ja haku tengok.. 
tapi sekarang semuanya berubah..kembali berseri2 mcm pengantin baru.
.sebab tu tajuk entry malam pertama..kahkah..ada kaitan kan kan kan...

baru-baru ni berjalan2 guna tangan..(takkan haku nak guna kaki pegang mouse) ke blog kak roha ..
tengok blog dia cantek la..dengki haku..hahah (dengki versi baik2 punya)...
 semuanya hasil kerja adik manis aini .. 
saya pun rase teringin jugak nak bagi blog kusam saya berubah wajah.. ..
saya pun contact aini.. lepas pot pet pot pet itu ini begitu begini dengan si aini nih ..
 maka terhasilah sesuatu yang comel.. saya suka u ollllllllsss..
 kembang kempis hidung haku tgk blog seniri.. hakhak...




so kepada awak-awak yang tak berapa reti nak edit blog dan tak de masa nak belajo ..
apatah lagi nak godek2 blog bagi comel,  mcm hakak nih..
bawak2 contact si aini nih.. kita serahkan pada yang pakar ...
.tq ye aini.. akak sukeee.. malam ni tido depan laptop nampaknya...kekeke.. 
over sgt kan mak cik nih..
apa terkebil-kebil lagi tu..kagum sgt tgk blog i olsss ke...haha cepat-cepat cari aini
jgn cari hakak..hokaayyy..



5 comments:

  1. Cantik, soft n kemas....
    Salam ziarah dari bunda...

    ReplyDelete
  2. Tq sudi ziarah.. Salam kenal bunda

    ReplyDelete
  3. cantik sangat mama soft jerk kaler pilihan mama..cute tang burung hantu tu..hehe

    puas hatikan mama berurusan dengan adik aini !

    p/s: now blog dah nice..kena rajin update n3 lepas ni hehe :D

    ReplyDelete
  4. awat xsuh aku buatkan..hahaha...aku pon dah lama xtouchup blog aku tu..mls nak godek2..

    ReplyDelete