Sunday, April 20, 2014

Entry hilang

Assalamualaikum...

Saya sedang kompius, hairan, pelik dan diselubungi misteri...
Semalam saya nak masak kuah kacang untuk nasi himpit.. 
Saya ingat2 lupa jek resepi dia.. 
So saya buka blog nak tengok resepi .. 
Tujuan saya buat entry resepi kat blog ni pun memang untuk rujukan seniri selain berkongsi dengan orang lain..


Saya belek punya belek tak jumpa entry resepi kuah kacang tuh.
.lepas tu saya gunakan link resepi tersebut yang saya letak dekat page resepi, 
dan memang entry tu sudah tiada dalam blog saya.. 
Seingat saya, saya tak pernah delete entry tersebut samada secara sedar atau dalam mimpi...hukhuk.. 
Caner entry tu boleh hilang dari radar . . Hairan bin ajaib...
 Ke haku terdelete masa mengigau..
 Ataupun entry tu merajuk.. Pasal tak de orang jenguk dia.. 
Pastu dia ambil keputusan untuk bawak diri ... Uhukhukk..
Ade sape pernah jadi camtu tak???.. 

7 comments:

  1. hai emma bw dari segmen kak mialiana . Jemput datang ke http://kuemmarosli.blogspot.com/ done follow:)

    ReplyDelete
  2. klu sblom nie penah guna domain lain..mmg xdpt buka..xsilap saya la..

    ReplyDelete
  3. @permatabiru

    owh camtu ekk.. tapi saye tak penah gune domain lain..huhu

    ReplyDelete
  4. tak pernah perasan kalau ada entry sy yg hilang...pelik juga

    ReplyDelete
  5. i follow u..

    Jom visit my blog =)

    ReplyDelete
  6. hmmm.. mungkin termasuk dalam draft tak.. cuba tengok...

    thanks sudi join segmen nak url #3, senarai blog ada di http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

    ReplyDelete
  7. Hehehe...pelik lak bunyinye tuh...

    ReplyDelete