Monday, May 12, 2014

1st time menang GA


Assalamualaikumm...

selepas sedozen GA saya join.. akhirnya saya menang jugak..
yeeehaaa jom  tara kuca kuca . 
haha... sian... macam terliur sangat nak menang.. hakhak.. 
walaupun hadiah die bukanlah 30 ribu.... itu tak penting..
 yang penting kepuasan bila menang tuh..
fuhhh... rasa nak panggil wartawan kosmo mai temuramah i olls sebab menang rm30 ...

saya join GA artikel pilihan buasir otak bulan april harituh.. 
dok tunggu2 jugak result dia.. akhirnya sempena hari ibu , artikel iolls terpilih  sebagai salah seorang pemenang.... bukan saya sorang la dipilih.. ada beberapa orang lagi la.. kalau seorang je pemenang.. sah2 la aku tak menang..
sebab saya buat artikel pasal ibu.. kalau aku buat artikel pasal kucing mungkin kalah kot.. 
so tahniah lah untuk diri sendiri.. 
artikel tu juga ada di siarkan dalam blog buasir otak pada 10 mei ..

mengkomer tolong la layan mama kite bebel jap ok.... kite dah ngantuk sangat dengar dia membebel.. 



22 comments:

  1. hehe klo sy pn excited kak kalo menang kiki

    ReplyDelete
  2. tahniah yer join lg jom hakhak..

    ReplyDelete
  3. tahniah mama...memang best post tu, memang patut menang pun...
    apa pun ucapan tahniah dr saya...
    teruskan menulis utk cerita2 yg lain pula...

    ReplyDelete
  4. Salam kenal...
    Tahniah...SA pun jarang2 menang...tp sekali memang tu memang suka giler...

    ReplyDelete
  5. Bestnye menang...^^ Congrats mamamursyid!

    ReplyDelete
  6. tahniah........saya pon xpenah menang tunai rm30..huhuhu

    ReplyDelete
  7. tahniah mama...rezeki mursyidlah tu kan..hehe

    ReplyDelete
  8. hahaha..lawaklah caption kat gmbar mursyid tuh..:p

    ReplyDelete
  9. Salam kenal, Alhamdulillah ada rezeki. comel mursyid.

    ReplyDelete
  10. wahh tahniahhh.. rejekii namenyeee ;))

    ReplyDelete
  11. tak pernah menang lg...hehehe..awesome

    ReplyDelete
  12. Tahniah yer... Zumal tak pernah dapat hadiah wang tunai lagi :))

    ReplyDelete
  13. waaahh.. congratulations! omputih tuu..

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum kesayanganku..
    Tahniah ye..kira Mama mursyid ni talented jugaklah menulis hu..hu..
    Oh ..
    Aku dengan rasa rendah diri nya ingin menjemput Datin/tengku/cikpuan seri/puan seri Umi
    ke blog aku yang tak seberapa..
    http://petakbunga-diari.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award.html
    Anak dara tak elok merempit ye..

    ReplyDelete
  15. Tahniah... ada jugak menang... KN ni tak pernah nasib baik! hehe...

    ReplyDelete
  16. Tahniah tahniah tahniah ...
    All the best

    ReplyDelete