Monday, May 12, 2014

4 hari lagi


Assalamualaikum..


hai hai  4 hari lagi GA cuci lemari akan tamat.. Sape2 yang belum join cepat2 join.. 
Kang terlepAs gigit jari la awak.. jangan dah tamat baru awak teringat nak join.. 
tengok2 GA ahkak dah tutup kedai.. awak menangis meraung2 hentak2 kaki pun GA tetap tak kan open balik..kehkehkeh... 
so cecepat la join ye..
Insyaallah pengumuman peserta akan dibuat pada 18 mei.. 
Tapi kalau saya tak sabar2 nak umum saya akan umum lebih awal.. 
Saya ni memang jenis tak sabar sket.. Kekeke.. .. 
hadiah semua akan di pos selewatnya2 sebelum 30 may.. 
sebab 30 may iollss dah nak terbang membelah awan..
hadiah semua dah ready ..tunggu nak  tulis nama pemenang n hangkut bawak g pejabat pos jek..
tetiba rasa nak tutup cecepat GA tuh.. 
tengok tu memang tak sabaq2..



cepat2 join mak cik pakcik sekelian.. sikit lagi GA mama kite nak tamat dah tau... hah tunggu ape lagi tu...

weewitttt2 pengumuman penting ni untuk rakyat jelata sekelian...
Mungkin bulan jun nanti akan ade lagi GA sempena anniversary saya n abah mursyid yang ke 6..
ada Hadiah menarik jugak tau..... Dan mungkin ade hadiah istimewa dari bukit tinggi indonesia.. 
Sebab kami akan ke sana cuti sekolah nanti.. 
Kena jenguk2 blog ni selalu sebab saya takkan bagitau tarikh yang tepat.. Tapi yang pasti lepas saya balik dari bukit tinggi la.. 
sengaja tak mau habaq tarikh sebab nak suruh hampa mai jenguk2 sini selalu.. muehehehe


ok nak p makan lu.. satg nak  menjawab soklan liebster award tuh.. dah 3 orang tag saya.. tak sompek eden nak jawab lagi..

5 comments:

  1. serius ja muka jejaka hensome tu knp tu..kena paksa bergambaq ka..hikhikk:)

    ReplyDelete
  2. comel je rambut mursyid.. geram tgk. hehe..x sabar tnggu result

    ReplyDelete
  3. Hohoi ~~~ tsk sabar nak tunggu . . selamat makan angin :)

    ReplyDelete