Thursday, May 8, 2014

jubah cantekkkkkkk



Assalamualaikumm..





abaikan contengan kretip anak hakak di dinding itu.. sila pokus pada subjek utama.. 
cantek tak jubah nii?? cantek kann.. sape nak angkat tangan... 
hah tak payah le awak peloh2 ketiak nak angkat tangan, 
bukan hakak nak bagi pree pon.. 

saya beli jubah ni dekat fabuloushijab.. 
feliciayeap jadik model .. tengok dia anggun je pakai jubah ni,
 haku pon tergedik2 nak rase cantik macam felicia tuh.. 
tanpa ragu2 lagi..terus beli.. harga die rm179 kalau tak silap la..selalu beli saiz m boleh je masuk elok.. 
yang ni tersanggut kat tangan.. tangan jenis beso betis tu yang sangkut.. 
masuk boleh ..tapi jadi macam robot sebab tangan tak leh angkat.. 

ohh kuciwa nyee... harapan nak verangan cantik macam felicia yap hancur musnah.. 
so saya tengah fikirkan beberapa pilihan di bawah :

1) jual dengan harga murah sikit(hanger sebagai preegip) kekeke
ade ke orang nak beli ???

2) sedekah kat anak buah 
( anak buah dekat 2 dozen lebih..macam tak adil kalau sorang jek dapat kan..takkan mak buah nak kena hangkut jubah 2 dozen bagi adil)

3) buat GA dengan tarikh tamat 1.1.2015..kehkehkeh
(ehmmm GA dengan tempoh yang lama baru berbaloi dengan rega jubah tu.. hah berjanggut la peserta tunggu nak umum result..)

5) tetas bahagian tangan dan jahit balik
(susah nak tetas n jahit balik sebab ada lace" alasan orang tak reti")

6) simpan kat bakal anak pompuan...kekeke
( bila tahun pun tak tau la allah nakbagi rezeki anak pompuan..kalau ada pon nak kena tunggu dia beso mau 15 tahun gak kena tunggu.)


mohon awak2 yang singgah di sini buat pilihan sat boleh...

21 comments:

  1. cantik pink pula tuuuu :)

    ReplyDelete
  2. eh eh pink my favourite colour...

    ReplyDelete
  3. tetas dan jahit balik . cari material yg sesuai utk bhgn tambahan . mungkin nampak cacat sikit sebab ada lace tapi dlm fashion blh jer ... heeee

    ReplyDelete
  4. comelnya. ^^,

    btw, saya tag sis dalam liebster award nomination :)

    http://amysigadisweird.blogspot.com/2014/05/liebster-award-nomination.html

    ReplyDelete
  5. lawoonyee..jual kat saya je lah..hehe

    ReplyDelete
  6. jual dengan harga yang murah :-)

    ReplyDelete
  7. jual kat prelove di fb tu mama..mana tau singgah rezeki..hehe

    ReplyDelete
  8. Assalam
    Tqq sudi dtg ke blog akak
    Cantiknya kaler feberet ni

    ReplyDelete
  9. apa kata akak bg je kat anak buah... takpe, yang lain tu bg la benda lain.. gule2 ke.. hehehe

    ReplyDelete
  10. kalau sayang, tetas jelaa kak.. bagi kedai buat..hehehe..

    ReplyDelete
  11. tetas balik je.. takpun kl mls buat ga :D

    ReplyDelete
  12. Canntikkkkk...feberet kaler tau...kalo sy bg pd tukg jahit serahkan pd die how to sew the jubah...kne cari material yg lbih kurg tmbh dkt bhgn yg de prob...syg tau...beli mahal mahal xleh pakai...xpun jual smla n duit yg ade boleh bli jubah yg sama tp size lain...

    ReplyDelete
  13. contengan itu kreatif berseni namanya.. hihi, wahh.. laju jubah...

    ReplyDelete
  14. Memang cantik... tapi lengan KN pun lebih kurang besar betis! confirm tak muat! hehe

    ReplyDelete
  15. CANTIKNYA BAJU TU...BAWA JER KE TUKANG JAHIT BOLEH DIFESEN YG BARU...

    ReplyDelete
  16. saya setuju jika :
    1-alter kat tailor
    2-jual hrga murah. best ni. saya nak beli.bole wat baju raya. ihihihi..
    3-buat GA.

    ReplyDelete