Friday, May 2, 2014

shopping tudung murah..


Assalamualaikumm..



nak jugak kongsi ... saye baru je lepas shopping online dekat Fanacouture.com.. 
diorang tengah buat sales nangis labour day..
 memang nangis kau kalau terlepas..sebab diskaun sehingga 50%. untuk semua item.
tak tipu oii.. ini betol2 punya maaa... 
tapi kena masukkan coupon code NANGIS sebelum checkout tu k..kalau tak, tak dapat diskaun tau...
kebetulan pulak saye dah penah shopping ngan diorang , 
so dapat lagi reward point.. sape nak shopping cepat2 terjah FANACOUTURE.. 
sale tamat hari ni ye kak esah..cepat2 tau..
banyak yang dah sold out... tapi kalau cepaat sempat lagi kot.. 
eh eh aku rase macam nak shopping lagi la.. macam best pulak..bayar rm27 dapat tudung 6 helai..
hah setiap hari tudung baru le haku minggu depan.. kehkehkeh
material pun kualiti..bukan pasaq malam punya tau.. 
tak percaya lagi ke kak esah.. hah tengok nii


koleksi2 diorang...santek kannnnnnn... meletops la ahkak pasni..kehkeh.. 


19 comments:

  1. perghh..hebatlah..
    dari beratus2 dapat puluh2 jee..kemain akak shopping..hehehe..

    ReplyDelete
  2. Perghhhhh.....murah gile ney.
    Semalam saja ker? Huhuhu....
    X pernah shopping kat cni...

    ReplyDelete
  3. wah boleh berganti tudung setiap hari ni...

    ReplyDelete
  4. 50% banyak tu... Memang rugi kalau tak grab peluang gini :))

    ReplyDelete
  5. lama tak shopping tudung online nie

    ReplyDelete
  6. mak aaiiii...... rajin beno mama mursyid beli online ye.... tapi nak tanya.. katakan lah.... masa kita dapat tu ..rosak ke trekoyak sikit ke... boleh ke tuko ???

    ReplyDelete
  7. Cantik2 ...tak pernah lagi order tudung online...

    ReplyDelete
  8. terernyeakak belanja.. dari beratus-ratus tinggal puluh2 je .. hebatlaaaa ~~~

    ReplyDelete
  9. waa... byk sopping... bule nak tengok2... tapi nampak cam mahal je regenya...

    ReplyDelete
  10. ini macam nak kena pergi terjah jer ni...he he he, thanks for sharing...

    ReplyDelete
  11. wah... mmg berbaloi2 tu... rm27 je utk 6 tudung... huish!

    ReplyDelete
  12. @Farah Waheda Wahid

    dah habis dah sale dia ni sis.. 1 n 2 mei je..hehe

    ReplyDelete
  13. @D.Shahril Hakime

    setakat ni tak penah lagi dapat yang tak elok..semua in a good condition.. tengok2 jugak nak shopping online ni..pilih online shop yang diyakini ramai la..hehe

    ReplyDelete
  14. yk tu shopping. x prnh shopping online tudung

    ReplyDelete
  15. Wah..memang menangis betul lah ni..Cantik2 pulak tu. Nak terjah lah. hehe..Terima kasih kak share.

    ReplyDelete