Sunday, June 22, 2014

Hadiah GA mamaniza

Assalamualaikumm..

dah lama sangat baru nak uppdate pasal ni.. sebab saya sangat sibuk sejak buka sekollah ni.. 
satu2 entry nak buleh siap pun ambik mase berhari2.. kekadang buat entry sambil2 buat keje.. 
kekadang sambil masak...kekadang sambil tido <----- tipu nau... kau kalau tido mane ingat ape dah.. 
mimpi pun tak sempat..

sebenarnya saya ada sikit ong la untuk GA mamaniza.. selalunya talak ong punya olang. 
kali ni ntah mcamana boleh sangkut pulak GA mamaniza ni kan.. Alhamdulillah rezeki ..
saya menang sticker homemade yang ditaja khas oleh sis Maria


homemade sticker from sis Maria

so.. saya dah pun terima hadiah untuk GA tersebut daripada sis Maria .. tetapi barang tu sampai mase saye tak de kat rumah.. dah balik ke semenanjung.. so lepas balik ke Bintulu ni baru la saya dapat barang tu.. dannn oleh kerana saya dok buat2 sibuk memanjang...kekke ..so tak terupdate pasal hadiah tu.. 
macam tak menghargai pulak kan.. maaf banyak2 ye sponsor.. saya amat menghargainya..
hari ni ade free sikit2.. pandai2 le mencelah jugak nak buat entry ni..

dah tampal kat kit little doctor kesayangan Mursyid..tapi tuan doktonye demam la pulak hari ni..
kepada saper2 yang nak order homemade sticker ni boleh cari sis maria ni ye.
atau pun boleh tengok FB diorang kat link bawah ni ye..
jangan lupa like terus tau.. 



21 comments:

  1. Tahniah MM ..hehehe tampal kat kit doctor Muryid tuuuu ...
    Lya singgah menabung mr nuff ~ Astro Go Beyond

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq lya singgah n klik2..jasamu dikenang..hehe

      Delete
  2. Tahniah, kak! Semoga lepas nie akak sentiasa ada ong menang giveaway. :D

    ReplyDelete
  3. Alahai... berserilah kit Dr Mursyid tu ye...

    ReplyDelete
  4. Salam, feel free to join my contest. Boleh ajak kawan2 blogger yang lain juga. Thanks ya

    http://masyghulonline.blogspot.com/2014/06/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html

    -admin-

    ReplyDelete
  5. tahniah..klik promote content tuk akak

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah.. tahniah.. semoga nanti lagi murah rezeki MM sekeluarga... : )

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah...saya pun tak pernah ada ong lagi bab giveaway ni..huhu

    ReplyDelete
  8. tahniah....bestnye dpt hadiah homemade sticker

    ReplyDelete