Wednesday, July 9, 2014

pembaca senyap senyap

Assalamualaikumm.. 

Terkejut saya harini dapat msg dari seseorang.. Die kate.. Hai akak.. Saye silent reader blog akak.. 
Saje buka fb akak n trus mesej akak lah.. 

Woww rupanya wujud jugak silent reader kat blog ni.. Saye ingat abah mursyid sorang je kot silent reader kat sini.. Haha.. tapi dia tak silent sangat..sebab dia pot pet pot pet kot sambil bace blog nih.. 
nak2 lagi kalau ade part kutuk2 die..haha

Ghupe2nye ade jugak yang sudi datang senyap2.. tak ketuk pintu..tak bagi salam..tak tekan loceng 
terus terjah sambil jalan jengket2..ekkeke

Pastu die kate saya minat betul dengan ... (Eh eh ade pemenat la pulak )   .... 
Saya minat betul dengan Rambut mursyid...aduhhh kecik hati ahkak dik ... Tersinggung sangat2 ni..huhu..sape nak pujuk ni...susah ooo kalau orang tua sentap ni ...
eh bukan kau mude ke... opss ade aku cakap aku tua ke tadi???

penat2 saya perah otak sampai kering buat entri kat blog ni..senang2 jek si mursyid kenteng dapat peminat.. ini tidak adil..ini tidak adil.. Hukhuk.. 

Tapi alhamdulillah la..  ada jugak manusia atas muka bumi ni sudi menjengok dan membaca leteran mak nenekku..
Terharu sangat kot... terus rase nak belanja adik tu makan eskremm.. kehkeh.. 
Terima kasih ye adik sayam sebab sudi singgah dan melayan bebelanku.. 

Nota cinta: saya adalah tak sempat nak berblogging sangat bulan puasa ni.. Tapi setiap kunjungan anda akan saya balas bila berkesempatan...

Selamat berpuasa makcik pakcik sekelian... Saya dah puasa limamenet dah setakat ni...

Sori mama .. Orang tu minat rambut mursyid  je.. Bukan mama tau.. Ekeke

20 comments:

  1. Hadoi hape pun ta bleh. Haha. Orang tu berkenan kat rambut je. Siyesly rambut kenteng mursyid tu cantekk sgt. Hik3 :D

    ReplyDelete
  2. rambut mursyid memang rare ok? he he he.... saya pun ada silent reader...banyak tau...

    ReplyDelete
  3. Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking dari Segmen Giveaway Cash RM100 by Emas Putih..done follow sini.. Salam ramadhan, salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete
  4. muka penat puasa ke tuh.. hehe

    ReplyDelete
  5. hehe..auntie pun minat rambut mursyid jugak..

    ReplyDelete
  6. Kita pun perasan ada silent reader di blog kita yang dah tak jadi silent reader..he..he

    ReplyDelete
  7. hehehe.. rambut dia kerenting yer sis...
    comel2.. hehe

    ReplyDelete
  8. hahaha...tak sgka mursyid ada peminat misteri..hahaha

    ReplyDelete
  9. bheheee..posa 5 minit je mursyid?? oklah tu..:p

    ReplyDelete
  10. terimalah hakikat RAMBUT MURSYID lebih famous daripada mama mursyid. XD

    kdang2 yg tak komen tu lah yg bace sampai abis sesuatu entry tu brbanding yg mengomen. sebab salah satu sifat stalker adalah tak tinggalkan sebarang jejak. tapi jgn sampai ade yg syok sendiri dgn akak dah le. haha..

    jangan marah arrr...

    ReplyDelete
  11. Hahahaaha ni cam lembu punya susu sapi dapat nama ..hahahaha ..TAHNIAH Mursyid ..lagi hebat dari Mama la lepas nie hahahha ..Nnt anty blanjer Mursyid buat rambut lg GRENGGG ya Mursyid .. Mama jgn jelesssss tau ..
    Alhamdulillah ada jugak org PM bab2 ni kan ..Lya dulu masa mula2 ltk gambar Akif kat FB ada jugak yg PM ajak Akif jadi model katalonbg pakaian kanak2 ..Tapi kat KL nun takleh pergi la PHOTOSHOOT bukan sekejap dua tiga ari tu huhuhuhu..............

    ReplyDelete
  12. ok. memang patut mursyid di puji rambut dia memang cantik. seni gitu

    ReplyDelete