Saturday, August 9, 2014

cerita raya kedua

Assalamualaikumm...

weweeeet....oit tak habih2 lagi ke crita raya kau?? haha.. ni baru siri kedua..ada tiga ploh episod semuanya... harharhar... 

tak de nak crita sangat pon.. nak tempek gamba jek.. untuk kenang kenangan di masa tua...opss di masa depan.. 
lepas habis beraya bersama keluarga besar saya di kampung halaman saya.
.kami balik ke taiping untuk beraya bersama family abah mursyid pulok.. 

pehtu terus ke ipoh ziarah sedara mara di sana.. itu jek crita die.ngehehehe...


on the way balik ke Taiping.. selfie dalam kete dengan anak teruna saye

sepupu mursyid sebelah abah dia..4 orang termasuk mursyid

famili sebelah abah mursyid

jom jom kita g beraya.... 

bersama sepupu sepapat belah abah mursyid

10 comments:

  1. hehe..saya suka baca cerita raya rakan blogger..lagi-lagi yang ada anak-anak comel macam mursyid ni. :)

    ReplyDelete
  2. wah ramai sepupu sepapat abah mursyid..meriah

    ReplyDelete
  3. seronoknye berjalan2 kan.. mursyid comel sgt.. geram tgk dye senyum2 tu.. menggoda..hihi

    ReplyDelete
  4. Salam singgah, seronoknya dapat beraya dgn keluarga tersayang. Meriah! Jiha pun baru je habis kenduri-kendara lewat petang tadi... studioous.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Wahhh meriahnyerr ..kereta tolok legend tu tak tahan tgkk...comel hehehe

    ReplyDelete
  6. Seronok betul mursyid eaaa..salam syawal MM

    ReplyDelete
  7. Taiping tempat kelahiran saya.
    Tak pi Lost World of Tambun ke?

    ReplyDelete