Sunday, August 17, 2014

jamuan raya taska

Assalamualaikum..

masih dalam mood raya ke?? raya posa enam la kot.. tapi kau tak puasa enam lagikk dok beraya je dari 1 syawal sampai sekarang... 
tak sedo2 diri kau ye.. ahaks...okeh insyaallah esok kita puase k.. 

semalam ade jamuan hari raya taska2 berdaftar seluruh bintulu anjuran JKM, saye pulak ade sekolah ganti.. so tak dapat ikut.. 
sehari sebelum tu ada teacher Mursyid kol tanya dapat ikut tak sebab dia nak masukkan Mursyid untuk acara fesyen raya.. 
so saya suruh abah Mursyid je yang pegi dengan mursyid.. 
huhuhu rugi tak dapat tengok mursyid dok perasan model atas pentas tuh.. 
dia kan ada penyakit keturunan dari mak die..suke posing. 
soo mesti die feeling model habis2 habisan atas pentaas tuh... haha...

kebetulan kat sekolah saye pulak ade bengkel upsr n jamuan jugakk.. 
so tak dapat nak keluar awal sikit join program mursyid.. 
tapi saya cuba jugak mintak keluar awal.. tapi malangnya masa saya otw ke tempat jamuan raya tu, acara Mursyid tengah berlangsung.. elok saya sampai..acara die dah habis...huhuhu... sadiss...

so saya sampai je terus makan lagi sekali.. padahal kat sekolah tadi dah sumbat dah.. 
ish2 memang luas betul ruang perut kau ye...

tengah2 makan, teacher mursyid panggil mursyid..
die kate mursyid dapat nombor 3 untuk acara fesyen raya.. 
apa lagi melompat si mursyid g ambik hadiah.. tak sangka la jugak.. dapat jugak hadiah.. haha..
seronok sangat la pakcik kecik tu dapat hadiah ...
orang nak tolong bawak hadiah dia pon tak bagi.. 
spesis cenggini orang kedah panggey cewi.. haha... sangat turun mak dia.. upsss

haiii semua,,,,..... saya Ahmad Mursyid bakal jejaka idaman malaya ...ahaksss

shuwit tak saye?? ngehngeh


hat baju biru tu always overrrrrr sangat...

welfie adalah wajibalghannah...
nampak tak kecewiannya disitu.. peluk hadiah dia tak mo lepasssss

pose wajib Pakcik kecik



16 comments:

  1. bgsnye ske selfie.hehe.ank sy ssh nk amk gmbr dia

    ReplyDelete
  2. Hehehe semalam dah tgk kat FB arini tgk kat blog plak hehehehe ..PAK CIK KECIK tuuu tuu yang baju biru tu kan kan kan mmg OVERRRR hahahaha .Comel la Mursyid nie..geramnak cubit2 pipi jerr .....

    ReplyDelete
  3. Seyessssss semua gamborrrrrrrr comel ...

    ReplyDelete
  4. comelnya...pakai spek itam gitu..hehehe

    ReplyDelete
  5. alahai comelnya mursyid atas pentas tu..memang ada bakat modelling ni..hihi..

    ReplyDelete
  6. mmg boleh menanglah. dia je yg ade spek mata hitam. kemain bergaya mursyid. hehehe

    ReplyDelete
  7. Eii..geram ngan dak kenteng nih. Haha. Kuat posing la pacik kecik ni. Ngan spek itam dia lagi tuh. Hihi.

    ReplyDelete
  8. aduhai... posing kalah model ye.. cecomel je dye..hihi... hensem.. ^_^

    ReplyDelete
  9. mursyidddd comelll .. minta autograf , mana tahu nanti boleh jadi model maskulin .. haha

    ReplyDelete
  10. amboi kemain mursyid bergaya dengan baju melayu dia

    ReplyDelete
  11. Ambooiii Mursyid! Ribbon hitam naaa. Silau sangat la tuu..hihi

    ReplyDelete