Monday, September 15, 2014

Night of secret garden

Assalamualaikumm..

minggu lepas..eh minggu lepas ke 2 minggu lepas?? haha.. nampak sangat cerita lama yang cuba diingat semula...dan baru nak di update... saya memang dah kurang aktiviti blogging ni  sejak kebelakangan ni.. ada pun sikit2 jek..tak serancak dulu.. masa sangat terhad.. banyak benda nak di kejar.. kerja di sekolah dan di rumah yang tak reti2 nak surut..  

sooo hari ni cuti sekolah yang sangat tenang dan mendamaikan.. haaha... berbahagialah daku selama seminggu ni.. ... seminggu je la.. hukhuk

ok nak crita pasal dinner ni ha.. minggu lepas dah crita pasal flower crown yang nak pakai dinner.. inilah crita dinnernye.. 

temanya secret garden.... back to nature.. nak cari baju bunga2 utk abah mursyid..jangan mimpi la dia nak pakai bunga2.. so abah mursyid cakap nak cari baju motif army sebab kaler dia kan macam dedaunan .. cari punya cari dapat motif army tapi kaler kelabu... ni baju askar selepas mengharungi hutan terbakar..ahhah..

yang si mursyid pulak opkos la nak sama dengan abah die.. nasib ade jumpa jaket army ...itu pun last minute shopping baru dapat.. yang mak die pulak.. belasah jek baju yang ada.. tenggek crown jek atas kepala bagi nampak anggun sikit.. krikkrik


welfie dulu.. 

ini boypren saya... dengan mak dia


posing senget perlu ada 

pehal tegak semacam jek.. macam nak ambik gamba passport jek kak cik
gambar family kecik mesti ada.. jaket askaq mursyid dah hilang 

dah habis majlis...mursyid hangkut belon bawak naik ke bilik

pssss mak orang pon terhingin nak posing dengan belon2..kasiannn

 ade yang cakap murysid n abah die tak ikut tema.. mane ade askar dalam taman.. 
aihh ingat askar dalam hutan je ke.. askar dimana2 pun ada maaaa... 
askar pencen ade kot kat taman , bawak cucu jalan2 .... tak pun askar berdating kat taman gak...hahahahhaha

tak kisah lah ikut tema ke tidak.. janji mak cik perot kenyang...kbai

20 comments:

  1. lovely page :) done follow..
    http://lissadblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. hahah..okbai..hihi.. comel je... ^__^

    ReplyDelete
  3. Ikut tema jugak. Hijau kan. Hik3. Rindu citer si budak kenteng tuh. Ekekeke

    ReplyDelete
  4. hye awak...salam,,kita ada nak bagi tau ni...awak ditag untuk jwb soalan2 dlam liebster award...... sudi2 lah singgah blog saya ye... http://mass-naim.blogspot.com/2014/09/liebster-award.html

    ReplyDelete
  5. wah bestnyaaaa comel je blog sis jemput join contest nih
    http://www.shedaucu.com/2014/09/contest-blog-comel-by-sheda-ucu.html

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan,

    jemput ke blog saya, kisah saya dalam menurunkan berat badan serta bekerja dari umah dengan dua anak lelaki yang comel.

    thanks

    ReplyDelete
  7. salam sis, murni nak maklumkan murni tag sis utk Liebster Award..
    jemput singgah ke blog Murni ^_^
    http://murnimohdyusof.blogspot.com/2014/09/liebster-award.html

    ReplyDelete
  8. best gak ada tema2 ni..bila bergambar mmg cantik ;)

    ReplyDelete
  9. hehehe sesuka ati je ckp xikut tema...kire ok la tuh kan

    ReplyDelete
  10. Fuz Tag Awak
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/09/liebster-award-3-by-hanna.html

    ReplyDelete
  11. comelnya akak! hehe..pakai crown feeling2 mcm princess tak? hehe..

    ReplyDelete
  12. haha.. ok je tu. Janji ada hijau2 :)

    ReplyDelete
  13. Amboiiii.. Flower crown ye, mama.
    Klakar pulak ayah mursyid pakai baju army - tingat kat asben saya si encik army.

    ReplyDelete
  14. Banyak belon mursyid dapat ye.
    Budak2 suka sangat dengan belon kan mama..

    ReplyDelete