Friday, September 26, 2014

onlineshoppe jubah

Assalamualaikumm..


sejak ada anak ni saya lebih selesa shopping online .. tak payah nak kejar2 anak sambil shopping .. hilang nikmat shopping kalau dalam masa yang sama nak kena kejar anak kesana kemari kan...
kalau shopping online senang..  anak tengok tv, mak depan laptop.. shopping..haha..
tak de orang kacau.. boleh tengok puas2.. cuma tak leh pegang jekk... pegang skrin laptop jelah ye...

sebenarnya banyak online shop yang saya suka belek dan beli.. paling saya suka ialah yang jual jubah cantek2 . so setakat ni ada la beberapa online shop jubah yang saya suka..

ramai jugak kawan-kawan saya (lebih dari sorang kira ramai la kan???kehkeh)  yang tanya kat mana saya selalu shopping jubah..
 sebab saya selalu pakai jubah cantek2 kata mereka yang bertanya..
bukan kata saya ok... ngehngeh... jubah jela cantik.. orang yang pakai tak de plak orang kata cantekkk..pelik jugak .. krikkkrikk

1) instashop- enz shop 

 yang ni saya pernah kongsi di sini .. enz shop ni bukan jual jubah je, blouse pun ada.. 
harga  dijamin lebih murah dari yang lain.. 
sebab saya survey dulu sebelum beli.. setakat ni memang kat sini la yang paling murah..
dan saya rase dah lebih 10 helai jubah n blouse saya shopping kat sini.. 
servis pun terbaik.. memang puas hati..

ini salah dua daripada bebanyak jubah yang saya dah beli dengan enz shop .. mahap ler model tahap sudip kayu je.. 


2) insta shop -arcelia collection , fb- arcelia collection

jubah di sini memang cantek2 dan selesa dipakai.. fabrik yang sangat berkualiti.. 
lembut je rasa bila pakai.. bagai dibelai2 gitew..kekeke.. yang penting nursing and wudhu' friendly.. harga dia afforadable la.. 
tak terlalu mahal.. sesuai dengan kualiti.. banyak pilihan kaler yang cantek2 dan buat saya rasa nak mengabihkan duit jek..hukhuk...... 

ini pulok jubah2 yang saya beli kat arcelia collection... santek kannnn


3) insta shop - lisa adam official  fb- lisa adam

lisa adam jubah ni saya baru je terjumpa kat instagram.. 
terus terbeli jubah dia untuk pakai raya baru ni.. memang best.. sedap di pakai.. 
dan baru ni saya terbeli lagi sehelai.. huhu.. 
 tak dapat menahan napsu bila tengok jubah cantek-cantek ni.. nak2 lagi bila tengok model pakai bukan main cantek.. so perasan macam bila kite pakai cantik bak model jugak la kann.. 
tambah pulak memang tak de cermin besau kat rumah kite.. memang tak sedo diri le kite....

raya kedua dengan busana lisa adam... amboiii makcik bukan main ye.. busana bagaii...harhar

lain-lain online shop jubah yang boleh diterjah...jom shopping sama-sama..
duit masing-masing la ye.. kekeke...

bella amara
fabulous heejab
by RH
pudore
zawara
zefiks collection
nailanaureen







8 comments:

  1. Assalam kak... same la kita.... T_T
    skang ni nak shopping senang memang online sesaje...tapi asyik online duit pun banyak berabes. Huaaa...

    Saya pun suke pakai jubah especially yg nursing friendly.. Thanks kak bagi suggestion. nampak gayanya makin kopak la saya... hehehe

    ReplyDelete
  2. cantik2 la..jap nak p skodeng jugak la..=D

    ReplyDelete
  3. mama memang cantik pakai jubah, suka kak ana tengok sweet je...

    ReplyDelete
  4. semua cantik2..! nak borong semua duit kena ado la..aahaha

    ReplyDelete