Sunday, November 9, 2014

happy 4th birthday Mursyid

Assalamualaikum..

 26 oktober 2014, genap 4 tahun usia ahmad mursyid.. so mak dia pun gigih la buat kek birthday untuk si anak.. pastu sama2 dengan si birthday boy hias kek..
 hasilnya sangat comot..hahah.. tapi mursyid suka dan puas hati sebab dia sama-sama terlibat dalam mencomotkan kek tersebut..hehe...
lepas siap..tak sabar-sabar dia nak potong.. saya kata tunggu abah balik dulu baru potong.. 
dia pun ok tunggu abah.. tapi sementara tunggu abah balik dia dok colek coklat masuk mulut sikit2 dah... hahah..sangat perangai abah..opss







yeayyy abah dah balik.. boleh potong kek.. 


ini kek yang ditempah di kedai untuk celebrate dengan kawan2 kat taska pulak .
kek ni pilihan mursyid sendiri.. yang mama cadangkan semua dia tak setuju..
pilihan dia jugak dia nak.. dan inilah hasilnya

goodies untuk kengkawan mursyid.. bertungkus lumus mama siapkan goodies ni sorang2..
opss abah ada tolong sikit.. kang cakap tak mention nama dia plak.. kekeke

hamboiiii sengih  birthday boy di apit awek2






selamat hari lahir yang ke 4 Ahmad Mursyid.. anak mama sayang.. semoga membesar dengan sihat dan kuat... 
 jadi anak yang soleh, penyejuk hati mama dan abah... amin

13 comments:

  1. hepi birthday mursyid! kek ada lagi tak?nak sikit...

    ReplyDelete
  2. Bsr day Ank akak kan. Moga mursyid jdi Ank yg soleh buat ibuayah

    ReplyDelete
  3. Alolo..comel dan happynya mursyid..kek yg dibuat sendiri tu lebih bermakna la kan wpun comot..untung kwn2 mursyid dpt goodies beg yg penuh isi..happy bday mursyid..:)

    ReplyDelete
  4. comelnyeee... happy birthday mursyid.. semoga menjadi anak soleh ibu ayah.. :)

    ReplyDelete
  5. pandai nya Mursyid, happy bday semoga membesar sebagai anak yang soleh dan pintar..amin.. :)

    ReplyDelete
  6. happy birthday mursyid.
    comelnya la haii.
    be a gud boy ok.

    ReplyDelete
  7. selamat hari lahir mursyid. semoga membesar menajadi anak yang soleh
    sihat tubuh badan

    gambar last kenapa mursyid nampak macam takut hehehe

    ReplyDelete
  8. Amin, Selamat hari lahir untuk mursyid, semoga membesar jadi anakyang baik dunia dan akhirat.

    Kecik je mursyid berbanding kawan2 dia hee

    ReplyDelete
  9. Haapy bezday Mursyid..comel je.dengan rambut camtu..

    ReplyDelete
  10. teringat zaman kanak2 bila sambut birthday mesti jemput kawan2..wah mursyid di apit 2 gadis cantik..salam kenal mama mursyid

    iryantyahamad.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. hepi besday Mursyid :D jadi anak yang soleh ye

    ReplyDelete
  12. Woww..happy belated birthday mursyid.
    Kalau Abe tgk kek Mursyid, mesti dia mintak mama yang sama jugak.
    Tak kirelah birthday dah lepas ke belum.
    Kreatif lah Nasibah buat goody bag macam tu. Mesti budak-budak tu suka.
    ~ drshikinzainal.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Heppey belated bedayy Mursyid..Hehehe ni kali keberapa la Anty Lya ucap hehe ..Tapi takpe kat blog belum ucap lagi rasanya kat fbdah hehehe ...............

    ReplyDelete