Wednesday, June 24, 2015

Raya Giveaway :Jualan Raya Meletop 2015

    Assalamualaikum..

hari ni ada masa free sikit , so sempat nak mengadap laptop lama sikit.. 
dan ternampaklah satu giveaway yang menarik dikongsikan oleh beberapa orang blogger..
saya pun tertarik dan terbaca... 

rupa-rupanya nile.com.my sedang melangsungkan giveaway bersempena aidilfitri yang bakal tiba 
hadiahnya pula sangatlah  menarik..
terutama bagi makhluk allah yang suka shopping online macam saya... hadiah dia ialah  voucher membeli belah sebanyak rm150 untuk 5 pemenang bertuah.. 
sapa la yang bertuah tu kann.. macam akak jee... kekekek

kebetulan pulak minggu lepas saya dah window shopping kat nile.com.my ni, dah aim dah apa yang berkenan dihati, tunggu masuk gaji je nak sambar la barang tujuh lapan lai baju, haha..
.thomak kann...nak raya sakann weyy...
untung -untung dapat voucher rm150 boleh shopping dengan bahagianya...
maka bergayalahh daku di hari raya ..

cara nak join pun senang je... 

buat entry dengan tajuk Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015 

letak banner di bawah ni dan link kan dengan page ini http://www.nile.com.my/page.php?cd=101

pastu pilih 5 barang yang awak berkenan bebeno yang ada di dalam jualan raya meletop letop tu 

kemudian, emailkan penyertaan anda ke 
give_away@nile.com.my 
dengan melengkapkan butiran berikut

subject : Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015
url blog : 
nama penuh :
nombor Telefon: 

 

tarikh tutup penyerta ialah pada 14 Julai 2015 tepat jam 11.59pm ye 
lambat semenet tersingkir.. kekeke

kalau awak dah buat segala bagai benda yang kena buat, pastu siap baca mantera ,mandi bunga air telaga tujuh bagai untuk dapat aura bertuah, so boleh la chek keputusannya di http://www.nile.com.my/page.php?cd=103 

okeh sekarang jom kita verangan shopping dengan voucher rm150 .. kalau dapat la kannn.. 
saya dah kenalpasti 5 barang yang saya nak rembat tanpa menoleh belakang lagi...muehehe..



Price Meletop: RM17.90
Date: 02/07/2015
Time: start: 4.00pm 
Quantity: 200 pieces


Product: Haniya Mixed Color Blouse
Price Meletop: RM14.90
Date: 02/07/2015
Time: start: 3.00pm 
Quantity: 200 pieces



Product: Tassel Retro Stylish Bag
Price Meletop: RM9.90
Date: 03/07/2015
Time: start: 11.00am 

Quantity: 250 pieces 



Product: Haniya Mix Color Blouse
Price Meletop: RM19.90
Date: 06/07/2015
Time: start: 4.00pm 
Quantity: 80 pieces



Product: Haniya Paisley Jubah
Price Meletop: RM29.50
Date: 06/07/2015
Time: start: 11.00am 
Quantity: 100 pieces


okeh itu je ...senang kannn.. jom la join ramai-ramai meriahkan mejlis...
jangan lupa email kan penyertaan anda ye..
maklumat lebih lanjut singgah ke blog lisa faizureen ye..

pemenang dipilih melalui random.org..
juri awam dan juri profesional tidak diperlukan...
jadinya semua yang join ada peluang menang..
yang tak join gigit jari je la.. mueheehe

okeh selamat join, semoga murah rezeki...
selamat berpuasa dan selamat bertarawikh



4 comments:

  1. Good luck ya mama mursyid hehehee..Murah kan kat nile.com ni ..mmg mampu beli laa hehehe.semua cantik2

    ReplyDelete