Wednesday, August 5, 2015

shopping online melalui shopback.my

assalamualaikum...

sape-sape yang suka shopping kat zalora, lazada, groupon dan banyak lagi la online store ???... 
haaa meh sini kakak cantek nak bagitau nih... cantek la sgt.. ahhahah 
sebab saya pun baru tau je pasal ni.. jadi saya pun nak share la kan.. 
tak nak la kaya sorang-sorang.. baikk kan mak mursyid...kekeke...

pernah dengar atau baca pasal shopback???
 haaa kalau tak penah masuk rapat2 haqak nak bagi penerangan lanjut .. 
shopback.my ni ialah satu website yang mengumpulkan segala bagai online store yang besar2.. macam zalora, lazada, groupon, agoda dan maciam-maciam lagi laa.. 
p tengok sendiri apa yang ada ye.. yang bestnyaa kalau awak shopping melalui shopback ni, 
kakak2 cantek sekelian akan dapat duit balik... 
haaa sape nak bagi kau duit senang-senang cenggitu kann.. 
kalau kau mintak sedekah tepi jalan pun belum tentu orang nak bagi ... nghehehe...

mcm ni la rupa paras shopback tu ye.. nampak tak kat bawah tu ada banyak online store yang awak boleh pilih.. haaa belambak2 weh... klik je mana yang awak suka.. 
tak suka jangan klik tak de orang paksa awak pun.. hahaha

contohnyaa.. awak nak shopping kat zalora kan...
 jangan masuk direct terus ke website zalora.com.my, sebaliknya masuk melalui shopback.my .. 
bila masuk situ, sila lah sign up ye, lepas tu pilih la online store mana yang awak nak, 
kalau nak ke zalora klik je dekat zalora.. 
then bershopping lah anda macam biasa.. senang kannn.. 
kalau shopping kat zalora, awak akan dapat 12% daripada total spend tu dalam bentuk cashback.. 
tapi ada beberapa terma dan syarat la ....huntung kannn... untung sangat weh..
 setiap online store tu percent cashback tu tak sama ye.. 
so lepas ni sila lah berkunjung ke shopback dengan segera ye.. 
klik je dekat link yang saya bagi tuh.. jangan segan silu macam pestaim jumpa bakal mertua pulak.. kekeke... 

kalau nak shopping kat zalora, klik je shop now.. dia akan terus masuk ke web zalora dan awak boleh terus shopping dengan girangnya...

okey jom sama-sama shopping dan sama-sama kumpul duit balik.. 
sama-sama kaya dan bergaya..ceewahh..
jangan tau mengabehkan uang aja ya buk..





4 comments:

  1. Memang mudah sekarang..ni nak bertambah shoping ni..hehe

    ReplyDelete
  2. aku dah reg weh..aku bab shopping laju ja,,hahaha..

    ReplyDelete
  3. eh...apasal br tau neh...thanks info...hihi

    ReplyDelete
  4. Baru tahu. Selama ni intai2 iprice je.

    ReplyDelete