Tuesday, September 8, 2015

GIVEAWAY 2nd ANNIVERSARY BLOG AKIF IMTIYAZ

assalamualaikum..



jom sama-sama memeriahkan GA bersempena dengan blog beliau akif imtiyaz menyambut ulangtahun ke 2 yang dianjurkan oleh blogger paling ramah tamah lagi baik hati..haha..
puji ikhlas ni bukan sebab nak menang..kekeke...
tak caye ce g berkenalan dengan sis lya ni..


klik banner kalau teghingin nak join jugak


GA ni tajaan sepenuhnya halwa attire ..
hadiah dia ialah baju2 cantiks ya amat daripada halwa attire la ye..
memang cantek2 lah baju yang bakal jadi milik awak tuh..


ini salah satu baju yang cantek tu la.. cantek sangat kann...
kakak2 sekelian mesti dah telan ayo liur dah tengok baju cantek, kaler pink pulok tuh..

okeh pakat p follow aiji halwa attire untuk menjamu mata dan menyopping baju lawa2 nih ye..
nak tunggu menang belum tentu deknon,
kalau geram benau g la beli dulu.. kekeke...


3 comments:

  1. jom join GA ni...rm200 menanti anda!!!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

    ReplyDelete
  2. Salam..TERIMA KASIH Sudi Join..Tunggu UPDATE TERKINI Senarai Peserta !!!

    ReplyDelete