Saturday, September 19, 2015

jubah murah di sweet muslimah

assalamualaikum...

lagi beberapa hari nak raya haji ni.. awak dah ade baju raye ke??
kalau dah ada sepasang macam tak cukup je..macam kena tambah lagi je..kekek..
kalau belum ada , lagi la kena g cari cepat-cepat..
tapi tak payah pegi jauh-jauh pun kalau nak cari baju raya ..
boleh pegi jenguk-jenguk  Koleksi Ukhti di sweetmuslimah.com ni ye..
dannn paling bestnye diorang tengah buat sale tuh.. murah sangat la kak cik oiii..
tambah-tambah pulak baru je masuk gaji.. hah laju-laju komer g beli reramai ye..
karang habis stok menangis di tepi bucu katil la komer...
jubah murah tapi canteks okeh.. tak caya meh kita cuci mate sesame..

potongan sehingga 40% wehh.. rugi tak beli ni.. boleh jimat banyak ni


ada macam -macam design jubah di sweet muslimah ni... paling penting nursing friendly semuanya ye...semua jubah-jubah cantek di bawah ni harganya cuma rm77.40 lepas diskaun.. 
ya rabbi mana nak dapat dek rega camtu zaman-zaman gst nih... kekeke.. 
jadinya jangan buang masa lagi p terjah cepat .. 
sapa tak mau kannn dengan harga macamtu pun awak boleh bergaya anggun di aidiladha.. ekekkee








kalau rasa macam tak nak berjubah, baju kurung di bawah ni pun ade sales wehhh.. 
cantek sangat wey.. harga tak sampai seratus pun tau ..rm 89 sahaja lepas diskaun...
haa terbeliak biji awak kannnn murah melampau ni.. dah dah jangan tertunggu-tunggu lagi ye.. 
jom la kita pakat-pakat serbu ye.. 
klik je sweet muslimah untuk shopping sambil goyang kaki.. ngehngehh









1 comment:

  1. aku br plan nk cr jubah raya nih..kekonon ry ni nak tempah 3lai bj..skali xtetempah...nampak gaya mmg kn beli la jwbnya..alasan ja pon nak beli tu..hahaha

    ReplyDelete