Thursday, October 1, 2015

barangan baby murah

Assalamualaikumm..

haii mak-mak sekelian.. bila dah jadi mak-mak ni kita mesti shopping untuk anak lebih dari diri sendiri kannnn kannn.. haha.. saya memang shopping untuk anak lebih.. komer tak tau la kot penting diri sendiri je nak lawa sorang-sorang je.. anak belemoih tak pe...... kekeke... 

tak de nye mesti semua mak-mak suka shopping untuk anak.. nak nak lagi kalau ada anak dara.. 
saya yang ada anak teruna nan seorang pun asyik nak shopping untuk dia je.. 
ini kan pulak mak-mak yang ada anak dara cute mute gebu gebam kann.. 

ok kalau suka shopping online, jom la kita pakat-pakat p serbu mom&kids zone .. 
ada baaaaanyak barang-barang untuk anak-anak awak yang sangat comel dan murah.. 
paaaling penting semuanya berkualiti tauuu..

jom cuti mata bagi geram tahap ketap bibir dulu dengan barangan yang diorang jual ye.. 
nanti terus terjah dan terus shopping kasi licin.. 
boleh diorang masukkan stok baru yang lebih cute kann..





comel sangat kannnnn.. rasa nak ngabeh kan duit je tengok semua ni.. 
belum tengok kat fb diorang lagi.. menitik air liur weh... kakakaka...

ok dah jom serbu mom & kids Zone

5 comments:

  1. nasib baiklah xde anak lagi...
    klu ade anak dah..perempuan lagi tu...
    hmm...memang dah beli dahhhh...

    ReplyDelete
  2. Yg da ank2 kecik blh tgk cuci mata kat cne..klau geram sgt grap sekali hihi...lma Lya x singgah cne

    ReplyDelete
  3. aku dok aim bag dior kat imani..tak beli2 lg..tggu dia bsr skit..sbb skrg kalo beli kompom abg dia y over

    ReplyDelete
  4. alamak... mmg sweet la nampak baju budak2 tu....

    ReplyDelete